Eva Luque, Directora Xeral de Hestia, participa na Mesa de Debate sobre Desperdicio Alimentario organizada por Sodexo

Eva Luque, Directora Xeral de Hestia, tivo unha destacada participación na mesa de debate organizada por Sodexo, na que se abordaron os desafíos na prevención e redución do desperdicio alimentario.

A semana pasada, Hestia tivo o privilexio de formar parte da mesa de debate organizada por Sodexo, na que se reuniron cun grupo selecto de expertos e profesionais para explorar os avances na prevención e redución do desperdicio alimentario en toda a cadea de valor. Baixo o título ” Obxectivo: Salvar comida. Retos na loita contra o desperdicio” , a primeira mesa de debate, moderada por Nuria de Pedraza Barbero, Directora de Comunicación e Relacións Institucionais de AECOC, convocou a destacadas personalidades do ámbito, entre elas Alfredo Vara, Xefe do Departamento de Prevención e Eficiencia dos Recursos da Agència de Residus de Catalunya; Mónica Sánchez, Responsable de HSE de Boehringer Ingelheim; e Daniel Lois Cerezo, Director de RSC e Sostibilidade de Sodexo, quen, xunto con Eva Luque de Grupo Hestia, profundizaron nos desafíos e oportunidades nesta área vital.

Noutro momento destacado da xornada, Lorena Redonda, Directora de Comunicación de Sodexo, presentou o panel “Casos de éxito na cadea de valor alimentaria”, no que se expuxeron proxectos e iniciativas inspiradoras lideradas por Albert Moreno, Key Account Manager de es im-perfect da Fundació Espigoladors; Jesús Peinado, CEO de Gemüsering Iberia; e Carolina Bonafonte, Directora de Proxectos da Fundación Áurea. Estes exemplos non só resaltaron un compromiso ambiental sólido, senón tamén un enfoque social e humano na loita contra o desperdicio.

Agradecemos sinceramente a Sodexo por ofrecernos a oportunidade de participar neste enriquecedor encontro e compartir mesa con destacados expertos e profesionais. Tamén expresamos a nosa gratitude á estimada Carina Cabezas, directora xeral de Sodexo, cuxo liderado visionario foi fundamental para impulsar este valioso encontro no que se compartiron coñecementos e boas prácticas.

participa na Mesa de Debate sobre Desperdicio Alimentario organizadaDesde Grupo Hestia, reiteramos o noso compromiso coa sustentabilidade e a responsabilidade social corporativa. Comprometémonos a seguir traballando para promover unha cultura na que a comida non se malgaste, en recoñecemento da nosa responsabilidade coas persoas, a sociedade e o planeta.

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.