Eva Luque, Directora General de Hestia, va tenir una destacada participació a la taula de debat organitzada per Sodexo, on es van abordar els desafiaments en la prevenció i reducció del desperdici alimentari.
La setmana passada, Hestia va tenir el privilegi de formar part de la taula de debat organitzada per Sodexo, en la qual es van reunir amb un grup selecte d’experts i professionals per explorar els avenços en la prevenció i reducció del desperdici alimentari a tota la cadena de valor. Sota el títol ” Objectiu: “Salvar menjar. Reptes en la lluita contra el desperdici” , la primera taula de debat, moderada per Núria de Pedraza Barbero, Directora de Comunicació i Relacions Institucionals d’AECOC, va reunir destacades personalitats de l’àmbit, entre les quals Alfredo Vara, Cap del Departament de Prevenció i Eficiència dels Recursos de l’Agència de Residus de Catalunya; Mónica Sánchez, Responsable d’HSE de Boehringer Ingelheim, i Daniel Lois Cerezo, Director d’RSC i Sostenibilitat de Sodexo, els quals, juntament amb Eva Luque de Grup Hestia, van aprofundir en els reptes i oportunitats d’aquest àmbit tan essencial.
En un altre moment destacat de la jornada, Lorena Redonda, Directora de Comunicació de Sodexo, va presentar el panell “Casos d’èxit en la cadena de valor alimentària”, on es van exposar projectes i iniciatives inspiradores liderades per Albert Moreno, Key Account Manager d’es im-perfect de la Fundació Espigoladors; Jesús Peinado, CEO de Gemüsering Iberia; i Carolina Bonafonte, Directora de Projectes de la Fundació Àurea. Aquests exemples no només van destacar un compromís mediambiental sòlid, sinó també un enfocament social i humà en la lluita contra el desperdici.
Agradecemos sinceramente a Sodexo por brindarnos la oportunidad de participar en este enriquecedor encuentro y compartir mesa con destacados expertos y profesionales. También expresamos nuestra gratitud a la estimada Carina Cabezas, directora general de Sodexo, cuyo liderazgo visionario fue fundamental para impulsar este valioso encuentro, donde se compartieron conocimientos y buenas prácticas.
Des de Grup Hestia, reiterem el nostre compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat social corporativa. Ens comprometem a continuar treballant per promoure una cultura en què el menjar no es malbarati, en reconeixement de la nostra responsabilitat amb les persones, la societat i el planeta.